Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 23 oktober 2020

När Matte blir knäpp har hundarna ordet

Mitt i natten (05.30) ringde Mattes telefon! Sedan gick hon upp i mörkret (??) och 
stirrade ut genom fönstret...? Mycket mysko...! Tack och lov gick hon och lade sig till slut...
 

Men det varade inte så länge... Några timmar senare satte hon sig upp och klädde på sig och sade till oss att vi skulle gå ut...?! Skulle vi inte få sovmorgon...?! Och inte nog med det; hon satte på oss jackor...! Det är kanske ok för Kaxmörten men jag, Solstrålen, tycker det är vedervärdigt med jackor och tröjor! 

Personligen förstår jag (Kaxmörten) inte vad brorsan klagar på; det är jätteskönt med jacka. Fast just den här jackan är lite kort tycker jag. Min rumpa blir alltid kall så jag förstår inte vad Matte tänkte när hon köpte denna... (Matte: Det var svårt att hitta en tjock jacka med rätta måtten till denna lilla goding)

Kolla; solen har knappt gått upp...! Varför är vi inte kvar i sängen?! Tydligen tyckte Matte att det var mysigt med det vita...

Och så envisades hon med att vi skulle stå stilla så att hon kunde ta ett kort på oss tillsammans. Vi förstod inte alls grejen med det men till slut var Matte nöjd...tack och lov.

När vi kom hem lade jag beslag på den bästa platsen i sängen; mattes huvudkudde.

Det fanns inte en chans att jag skulle flytta mig därifrån; Matte får skylla sig själv när hon väcker oss så tidigt.

Jag tyckte det var bättre att gräva ner mig i täckena i korgen. Då är det ingen risk att Matte försöker flytta på en...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!