Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 21 oktober 2020

Kämpar på....

 Det här visade sig bli en ganska tuff vecka. Jag har varit så fruktansvärt trött de senaste dagarna vilket har gjort att jag inte orkade någonting igår och fick ingenting gjort. Alla trevliga planer på julpyssel och julbak mm fick skjutas upp eftersom det var helt tomt i hjärnkontoret. Jag fick söka inspiration och idéer på nätet istället och efter en god natts sömn så har jag idag i alla fall kommit en bit på vägen på den listan av saker jag ville hinna med den här veckan.

Solstrålens mage verkar ha blivit bättre men efter en veckas magproblem så vågar jag inte riktigt lita på det. Det har inte blivit några tuggis eller godisbitar än, men om han fortsätter att vara ok så blir det väl lite sånt framåt helgen. Just nu har jag fått lägga undan gamla tuggis och jag vet att både han och Kaxmörten ser fram emot att få tugga igen. Tyvärr får ju Kaxmörten också vara utan godsaker eftersom jag inte kan ge en och inte den andra...

Nu ska jag försöka sticka några varv på en beställningsvante samtidigt som jag tittar på Animal Planet och väntar på att min skorplimpa ska gräddas klart i ugnen. Imorgon ska jag tvätta så vi får se hur mycket annat jag orkar/hinner med. Damlandslaget ska spela en kvalmatch imorgon kväll och den ser jag fram emot att titta på; väldigt dåligt med bra sport just nu när NHL har paus och skidsäsongen inte har börjat än...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!