Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 3 februari 2018

Mello och pipgalningen

Idag var det första deltävlingen i Mello, så jag och hundarna fick skjuts (Alfahanen orkar inte gå så mycket nu som ni kanske vet) över till syrran så att vi kunde titta på det tillsammans med dem.
Jag hade bakat några kakor till Mello-myset och till middag åt vi potatisgratäng och fläskkotlett som svågern svängde ihop; jättegott!

Under större delen av tiden vi spenderar hos syrran brukar Kaxmörten vara fokuserad på pipleksakerna som finns hemma hos dem. Här har han lagt beslag på den här gröna pipleksaken...


...och här har han varit under och bakom deras soffa för att söka efter flera pipande leksaker.


De måste ha någon speciell lukt för han är specialist på att lista ut var de är någonstans om man gömmer dem för honom - han kan ju faktiskt bli ganska fanatisk när det gäller pipleksaker - och han glömmer dessutom aldrig var man har lagt dem...!

Alfahanen passade på att slappa i en av deras fåtöljer.


När det gäller själva Mellon så röstade jag på Sigrids bidrag Patrick Swayze, men jag tycker att de låtar som gick direkt till finalen var helt ok också.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!