Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 20 februari 2018

❤De allra finaste vänner❤

Mitt hjärta är tungt ikväll.

Jag har precis fått reda på att ännu en av Alfahanens bästa vänner har somnat in💔

Alfahanen, Lipton och Rut var bästa vänner under ett årtionde.. De lekte i hundgårdar, gick sommarpromenader, hälsade på hos varandra och hade alltid roligt tillsammans.

❤Alfahanen, Rut och Lipton❤
De senaste åren har de inte umgåtts så mycket alla tre, men varje gång de sågs så märkte man hur glada de blev av att träffa varandra. Svansarna gick och det blev nospussar och glada miner från alla.


Men i höstas fick vi tyvärr ta farväl av vår fina vän Lipton och nu har även den underbara Rut lämnat oss💔. Den absolut snällaste och raraste hund du kan tänka dig. En ängel i hundskrud❤.

Den sista gången de var tillsammans var i somras och jag passade då på att ta kort på dem. Jag hade väl en känsla av att det kanske inte skulle bli så många fler tillfällen när de gamla vännerna var samlade; i alla fall inte på denna jord.

Och så blev det tyvärr.


Himlen har idag fått en ny underbar ängel. 
Jag kramar om min älskade Alfahane extra mycket och är så innerligt tacksam för varje dag jag får med honom.
💔Den siste kvar💔


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!