Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 15 februari 2018

Ännu en tidig OS-morgon...

Idag gick jag upp 04.30 eftersom det var FULLMATAT med svenskar som skulle tävla i OS under dagen. Dock kände jag mig inte så vidare pigg - konstigt nog, haha - så runt kl 08.00 (tror jag det var men jag har lite svårt att minnas exakt för jag var så trött...) så var jag tvungen att sätta alarmet på telefonen och sova en halvtimme. Sedan har jag lyckats hålla mig vaken, men jag har känt mig riktigt trött.

Tur då att det har gått så himla bra för svenskarna idag med TVÅ medaljer och massor av bra placeringar, så det har varit roliga tävlingar att följa. Imorgon är OS-schemat för våra svenska deltagare lite mindre hektiskt så jag tror jag ska unna mig en 'sovmorgon' till 06.00😀. Det känns väldigt välbehövligt just nu...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!