Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 8 juni 2017

Tvättdag

Idag har jag tvättat och städat, vilket är samma mentala kamp för mig varje gång. Och jag är lika stolt varje gång jag har klarat av det. Dock har jag fortfarande lite tvätt att hänga upp, men det tänkte jag göra medan jag tittar på friidrott på tvn i kväll. Friidrott är ju en sådan sport där det ibland är stiltje i sändningarna medan man väntar på nästa heat, eller på nästa tävlingsgren, så då passar det perfekt att göra lite småsysslor.

Det är också damfotboll på tvn ikväll. Det är damlandslaget som spelar träningsmatch inför EM i fotboll i juli. Det är tyvärr inte så många sportevenemang den här sommaren, men det blir i alla fall ett EM i damfotboll och friidrotts-VM.

Nu ska jag värma lite kvällsmat och virka en stund; jag har längtat efter att virka hela dagen!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!