Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 10 juni 2017

Fotbollstider

Nu börjar det bli mycket fotboll på tvn, med träningsmatcher inför stora slutspel för det manliga under-21 (års) landslaget och damlandslaget, samt VM-kval för herrlandslaget. Nu när jag har suttit och tittat på ishockey i över 6 månader så känns fotbollen väldigt långsam ibland och händelsefattig... Men så är det ju inte. Det tar ju liksom bara längre tid (för det mesta) för lagen att ta sig till ena planhalvan till den andra...:)

Idag spelade Sverige VM-kval mot Frankrike, en av världens bästa fotbollsnationer, och det blev en ganska bra match till slut. Speciellt den sista minuten då den franska målvakten gjorde ett helt vansinnigt misstag som i sin tur ledde till att Sverige kunde göra ett helt vansinnigt mål som betydde att Sverige VANN matchen med 2-1. Jag var tvungen att titta på den spelsekvensen flera gånger för det var en helt sjuk situation som ledde till att hela Friends Arena (49 000 åskådare) jublade och de svenska spelarna var överlyckliga!

Det är verkligen härligt med sport!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!