Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 6 juni 2017

Mera virkning!

Det är inte bara den virkade filten jag har blivit klar med de senaste dagarna! Jag har verkligen varit superduktig - kanske beror på att jag har virkat minst 8 timmar per dag ungefär :=) - och gjort färdigt några superfina - tycker jag - virkade dukar!

Först har jag gjort klart min stora stjärnduk (mönster från Järbo garn) vars färger jämt får mig att tänka på blåbär:


Jag är supernöjd med den! Den mäter ca 85 cm i diameter och täcker mitt matbord väl. Så nu har jag gjort fint på bordet med en sommarduk och en bukett underbart doftande syrener!!!


Snacka om sommarkänsla delux!!!

Sedan har jag också virkat klart Virklusts mysterium och nu är det fritt fram att visa kort på virkningen eftersom den är avslutad.


När jag skulle ta kort på mysterievirkningen så hade Kaxmörten lagt sig tillrätta på delarna så tydligen gillar han den också:) Och jag är supernöjd! Det blev två jättefina dukar som var jätteroliga att virka. Det fanns också beskrivning på glasunderlägg men jag har redan sådana så jag skippade den delen av mysteriet.Nu har jag mina nya dukar framme på borden i vardagsrummet, och min nya filt hänger på soffans armstöd, mina virkade kuddar pryder soffan och det doftar ljuvligt av syrener! Behöver jag säga att jag trivs väldigt bra i mitt vardagsrum just nu:)))

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!