Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 12 juni 2017

Den senaste tiden...

... har jag inte bakat något. Dels är jag själv inte sugen på något, och dels har det inte funnits någon speciell anledning. Dessutom har jag - och är fortfarande - mer sugen på att virka än att baka.

Men de närmaste dagarna måste jag tyvärr släppa virknålen lite och ta fram bakskålarna, för i morgon och på onsdag är det skolavslutning för mina syskonbarn vilket ska firas med lite hembakat. Det har blivit en liten tradition att moster bjuder på fika när det är skolavslutning:) Dessutom fyller jag år nästa tisdag, så då behöver jag också lite hembakat att bjuda på.

Idag kändes som en bra dag att börja ta itu med det eftersom jag inte hade något annat planerat och det dessutom har regnat en del. Det är lättare och mindre svettigt att stå i mitt lilla kök och baka på sommaren om solen INTE gassar in hela eftermiddagen...!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!