Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 14 augusti 2016

Dälig bloggerska...

Som ni har märkt så har jag inte bloggat varje dag den senaste veckan... Men jag har helt enkelt inte haft några blogginspiration i mig överhuvudtaget eftersom jag bara har haft sport i skallen. Idag har jag tittat på golf hela dagen och såg Henrik Stenson ta silver. Sedan har hästhoppningen dragit igång och friidrotten och gymnastiken fortsätter. Det finns liksom inte utrymme för något annat i mitt liv just nu än sport och lite sömn och några hundpromenader... Men så fort OS är tillbaka så räknar jag med att vara tillbaka med mina OTROLIGT SPÄNNANDE -haha!- blogginlägg varje dag:)

Vad beträffar OS så hoppas jag VERKLIGEN att Usain Bolt vinner 100-meter mot Justin Gatlin inatt!!! Det känns inte ALLS rätt att någon som har varit dopingdömd ska vinna det prestigefyllda loppet.

Annie

1 kommentar:

  1. Hehehe... så kan det ju bli! :) Det blir inget inlägg hos oss heller ikväll. Jag hade missat att jag skulle vara på föreläsning till klockan 20.00, så jag fick sticka hem och rasta hundarna vid middag och fixa barnvakt åt Alva, så det blir ingen tid för bloggen. Nu i säng!!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!