Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 22 augusti 2016

Alfahanen har ordet!

Den senaste tiden har jag märkt att Matte har hittat på något nytt och väldigt konstigt för Solstrålen att göra. Ibland när vi är ute på promenader så vill hon plötsligt att han ska hoppa upp och ner från stenar och andra saker som vi går förbi... Helt knäppt, eller hur?!
Så då får vi stå och vänta medan brorsan hoppar upp och ner på allehanda saker...
Jag själv har lite svårt att fatta hela grejen med det här. Jag har ju märkt att han får godis av matte när han gör de här konstiga övningarna, men annars verkar det helt meningslöst. Jag menar, vem vill göra något annat på promenaderna än att ta en lite paus då och då på gräsmattan...


...och på sin höjd kanske klämma in lite rullning också...det är ju inte helt fel...


Men det där himla hoppandet...mycket konstigt...fast Solstrålen verkar gilla det...fast han ÄÄÄÄÄLSKAR ju allt som har med godis att göra så det är ju inte så konstigt...!

Men bara för att klargöra att jag är mycket duktigare än Solstrålen, och faktiskt kan MYCKET mera saker än han, så bad jag Matte visa er att jag kan minsann också hoppa upp på en sten och sitta still...


...så det så!!!

Fast jag ligger hellre och vilar i gräset om jag får chansen!

Hälsningar från Alfahanen<3

2 kommentarer:

  1. Skrattar... underbart!! <3

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag har hört att Denniz och Gemini gör sådana här konstiga övningar också så jag vill ju inte vara sämre...fast jag håller mig hellre till rullningar om jag får bestämma:)
    Alfahanen

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!