Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 31 augusti 2016

Äppeltider!

När jag träffade min kompis P i måndags för att gå på bio och ha lite tjejmys, så fick jag även två stora påsar äpplen av henne från hennes trädgård. Med ett väldigt skralt konto just nu så har jag gjort mitt bästa för att använda dem på olika sätt.

Jag har ätit massor av äpplen förstås, och igår gjorde jag äppelpaj...


...med extra äpplen och extra havregryn för att försöka göra den lite nyttigare:)

Ikväll har jag slängt in en plåt i ugnen med äppelskivor för att se om jag kan få till lite äppelchips som är gott att knapra på...


Jag kan lova att det doftar äpple och kanel här hemma just nu och jag behöver definitivt inget doftljus:)
Jag planerar också att göra en av mina favoritcurrys med kyckling, kokos och äpple, samt att frysa in äppelklyftor som jag kan ha senare i höst när jag ska laga mat och baka.

Risken finns nog att jag kommer att vara lite less på äpplen ett tag framöver sedan, men det känns viktigt att försöka ta vara på äpplena så mycket jag kan när jag nu har fått dem helt gratis av min goda vän:))))

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!