Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 7 juli 2016

Sååå...

...trött blir man när man har en Kaxmört som inte låter en sova på morgonen, och som springer runt och gnäller hela dagarna. Ännu tröttare blir man sedan när man har fullt upp från morgon till kväll och inte hinner vila så mycket som man behöver. Och inte har jag hunnit att virka. I morgon har jag bjudit in några hundkompisar på hundkalas så då var jag ju tvungen att baka ikväll. Och innan jag gjorde det så var jag till hundgården en timme och Solstrålen hade jättekul och sprang, och sprang, och sprang...så även fast jag egentligen inte hade tid så ångrar jag inte att jag gick dit. Att se honom ha såkul gör det värt den extra tiden som jag kunde ha använt till att virka...

Men i helgen ska jag inte göra mycket mer än handarbeta och titta på sport...så det så! Ja, och så några hundpromenader kanske...

Annie

1 kommentar:

  1. Det är ju inte alltid det går precis som man planerar!! Speciellt inte med tiden!! Mina dagar är oftast fyllda från morgon till kväll med Alvas och hundarnas aktiviteter...! Hoppas du får mycket virk-tid i helgen!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!