Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 3 juli 2016

Ikväll...

...har jag tittat på kvartsfinalen i fotbolls-EM mellan Tyskland och Italien. Efter 9 straffomgångar (dvs 18!!!! straffar) lyckades Tyskland vinna, och det kändes rätt eftersom Tyskland var det laget som hade mer spelövertag under hela matchen.

Som vanligt när jag tittar på sport så höll jag på med handarbete samtidigt och ikväll var det min virkade restgarnsfilt som låg i mitt knä. Den har jag hållt på med till och från under hela våren.
Just nu mäter den ungefär 110 x 150 cm, men jag vill ha filtar som är ganska stora så jag har en hel del kvar att virka på den.


Mina pälsklingar är redan förtjusta i den här filten och ligger gärna på den medan jag virkar rad efter rad med mormorsränder.
 Ikväll fick de dessutom oxöron att tugga på...


...och till och med Alfahanen var sugen att tuggar lite grann (han tycker annars att de där oxöronen är lite tråkiga)...


Solstrålen säger aldrig nej till en chans att få tugga på godsaker...
 

...men även han blev trött till slut och somnade under kvällen. Han är som en litet barn som far runt som en galning och sedan plötsligt somnar i någon lustig och söt position:)


Annie

3 kommentarer:

 1. Du är då duktig som handarbetar så mycket!!! Tack för att du delar med dug av alla söta bilder av dina pälsklingar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För det mesta så kryper det i fingrarna om jag inte kan göra något med dem medan jag sitter still framför tvn:)

   Radera
  2. Själv ser jag sällan på TV...

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!