Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 24 juli 2016

Många hundar...

Men...ska matte och husse åka iväg UTAN oss...???!!
Och lämna oss här hos moster...???!!

Nu kommer det att vara trångt på balkongen den närmaste veckan. Syrran och svågern har lämnat av sina pälsklingar hos oss i kväll och min lilla familj har för stunden utökats med Shiba, en vit försiktig schäfertik på drygt 40 kg, och syrrans lilla älskling, den tuffa Vicky.

Som ni förstår så är det omöjligt att gå med alla hundarna samtidigt (ca 100kg hund i kopplena), i alla fall i början på veckan innan de har kommit ihåg hur man går tillsammans med oss. Båda hundarna var ju hos mig som valpar så de har gjort det förut + att de brukar vara hos mig någon vecka varje sommar, men det brukar ta ett antal dagar innan rutinerna sitter igen.  Så det är bara att se fram emot måååånga promenader dagarna framöver...

Annie

3 kommentarer:

  1. Härligt med så många hundar, det blir mycket motion ;)

    SvaraRadera
  2. 5 hundar.. det är modigt!!! Jag minns att jag skrev förra året "Jag har fullt upp med en!". Nu får jag korrigera det och säga "Jag har fullt upp med två!". :) Du lär vara rätt slut efter denna vecka.. och kanske i behov av egen semester????

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!