Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 31 juli 2016

Hundvakt dag 8

Idag gick jag både förmiddagsturen och eftermiddagsturen med alla hundarna på en gång. På morgonen gick vi en liten längre runda och på eftermiddagen gick vi ner till hundgården och träffade en hundkompis och tog det lugnt i över en timme.
Det är verkligen skönt att jag kan gå med dem alla på en gång, fast det kräver att jag har koll på mina omgivningar. Både Vicky och Shiba skäller på andra hundar, vilket innebär att de sedan trissar upp Kaxmörten och Solstrålen och så blir allt bara ett kaos av olydiga hundar... Därför har det hänt ett par gånger att jag har tvärvänt och gått åt andra hållet när jag har sett ett potentiell hundmöte. Med fem hundar tar man gärna den lätta utvägen...:) Men på det hela taget så spar jag tid och energi om jag kan gå med alla på en gång så jag är glad att det funkar nu. Jag får reda upp koppeltrassel ett par gånger på varje promenad men det är det värt:)

Annars har jag städat återigen här hemma...Drivorna av vitt schäferhår på golvet växer med en alarmerande fart så jag har dammsugat igen. Sedan håller jag på och fixar lite allmänt så att jag sedan kan sätta mig ner i soffan under två veckor och bara titta på OS. Ja det blir väl kanske några promenader med hundarna också:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!