Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 26 augusti 2019

Stackars liten...


Idag har jag tyckt lite synd om Solstrålen. Hans mage klarade inte av att äta så mycket av Kaxmörtens mat, och jag fick gå upp på natten med honom och ge honom flera doser av magmedicin. Tack och lov har jag förebyggt och hade redan medicin hemma; risken är ju att det kommer att hända flera gånger eftersom han har en känslig mage och känsliga magar brukar bara bli känsligare och känsligare ju äldre de blir. Eftersom Solstrålen faktiskt fyller 8 om några månader så börjar han bli en äldre hund - fast man aldrig skulle tro det... Min lilla busunge❤.
Hur som helst, man tycker så synd om hundarna när de har dålig mage...Det går ju liksom inte att få dem att förstå att det är för deras eget bästa som de får fasta över några måltider...
Hans mage har i alla fall lugnat ner sig - tror jag - så förhoppningsvis kan han äta ris imorgon utan problem🤞.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!