Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 24 augusti 2019

Stolt skaparstund!

Idag fick jag plötsligt lust att fortsätta sticka på min julvante. Mönstret kan man hitta på Järbo Garns BLOGG. Trots att jag känner att jag kan utöva vissa sticktekniker mycket bättre (tvinna trådar, sticka med fler färger mm) så lyckades jag i alla fall - på mitt sätt - sticka klart första vanten ikväll...


...och jag är så sjukt nöjd! Ibland gör jag saker själv som jag sedan knappt kan fatta att jag har klarat av, och då känner jag mig så STOLT över mig själv. Så himla stolt att jag kan sticka något så fint! Det är en underbar känsla och jag vill bara sitta och stirra stolt och klämma på min fina julvante😀


Tyvärr känner jag mig inte riktigt lika glad när jag vänder den ut-och-in och ser alla trådar som måste fästas😱. Jag känner mig lite orolig över hur jag ska klara av det men jag tänker avvakta med det problemet tills jag har stickat den andra vanten...som jag just nu är sugen på att börja med så fort jag vaknar imorgon.

Jag har min favorithörna i soffan där jag sitter och handarbetar, men så fort som jag reser på mig och går på toa eller in i köket så brukar en viss liten Kaxmört passa på att krypa upp i min hörna😊.


Trots att jag sedan jämt kör bort honom till andra delar av soffan (ja, jag vet, jag är elak) så fortsätter han att 'passa' min favorithörna så fort han kan😊.


Den andra busungen lyckades roffa åt sig en stor skål av Kaxmörtens mat igår (glömde ta bort den) och eftersom Solstrålen äter specialkost så var ju inte det så jättebra...även om Solstrålen själv var mätt och belåten! I stort sett verkar det ha gott bra, men det blev väldig fart på hans mage så det har blivit några extra toalettrundor idag...

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig känsla och klart att du ska vara STOLT över den SUPERFINA vanten <3 kan den hade nog varit fin även som handledsvärmare.
    sv: ja visst var bilden söt, tänkte direkt på dig, från en djurvän till en annan eller från en kattälskare till en hundälskare :)

    SvaraRadera
  2. Åh, vad fin den blev! Jag önskar att jag kunde sticka mönsterstickning...
    SV: Nu blev jag sugen på att göra en i bara rött och vitt också...

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!