Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 18 augusti 2019

Sacred Space CAL


Idag har jag virkat på filten SACRED SPACE CAL designad av en av mina favoritdesigners. Jag har använt garner jag redan har, vilket innebär att jag till stor del har fått kombinera ihop mina egna färger. Färgerna i del 2 blev jag inte så jättenöjd med men nu när jag har virkat vidare och är på del 4 så känns det lite bättre igen. Hursomhelst så är det ett trevligt projekt med ett väldigt välskrivet mönster och det är väldigt avkopplande att virka på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!