Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 23 augusti 2019

Squash 24/7


Idag bakade jag squashbröd och använde detta RECEPT som bas. Jag har inte bakat bröd med squash tidigare så det var en chansning. Dessutom ändrade jag lite i receptet för att det skulle bli lite nyttigare (tillsatte solrosfrön och kruskakli) och lite smakrikare (vörtkrydda och brödkrydda). Tack och lov blev det helt ok, så nu har jag bröd för några veckor i frysen. Annars är det numera en nyttigare version av rågrussinbullar som är mitt hembakade favoritbröd, men det är ju trevligt att äta något annat bröd ibland också.
Jag bakade också en squashkaka, men den blev tyvärr inte så bra...😔. Vilken tur att min snälla mamma kom förbi idag med ännu mera squash (och lite andra godsaker från hennes kolonilott)😀!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!