Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 23 augusti 2019

Squash 24/7


Idag bakade jag squashbröd och använde detta RECEPT som bas. Jag har inte bakat bröd med squash tidigare så det var en chansning. Dessutom ändrade jag lite i receptet för att det skulle bli lite nyttigare (tillsatte solrosfrön och kruskakli) och lite smakrikare (vörtkrydda och brödkrydda). Tack och lov blev det helt ok, så nu har jag bröd för några veckor i frysen. Annars är det numera en nyttigare version av rågrussinbullar som är mitt hembakade favoritbröd, men det är ju trevligt att äta något annat bröd ibland också.
Jag bakade också en squashkaka, men den blev tyvärr inte så bra...😔. Vilken tur att min snälla mamma kom förbi idag med ännu mera squash (och lite andra godsaker från hennes kolonilott)😀!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!