Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 5 augusti 2019

Tre bilder

Idag blev det glass på balkongen för hundarna.
Kaxmörten glufsade i sig sin glass ganska snabbt...


...medan Solstrålen noga slickade sig igenom sin portion. Trots att han alltid får lite mindre glass än Kaxmörten - på grund av hans känsliga mage - så räcker alltid hans portion längre eftersom han bara slickar glassen. Alfahanen däremot var en glufsare som Kaxmörten🍨❤.


Efter att ha gjort klart testvirkningen så bestämde jag mig för att hänga på en pågående MINI CAL.


En jättefin liten duk som virkas efter ett mönster som släpps i fyra delar under den här veckan. Orginalmönstrets färger är inspirerad av pion-blommor, men jag har (så klart) valt att göra en mer julinspirerad version.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!