Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 10 augusti 2019

Födelsedagsfirande

Idag fyllde min fina pappa år❤. Han och hans fru har gjort en weekend-resa till Falun så vi (jag, syrran och alla tre syskonbarn - svågern var tyvärr magsjuk och fick stanna hemma med hundarna) åkte dit för att fira pappa. Vi gick till en trevlig pub-restaurang som pappa och Monika hade hittat och där åt vi en lång och trevlig lunch tillsammans.

Syrran och jag hade hjälpts åt att göra ett födelsedagskort till pappa som vi gav honom vid lunchen. Jag virkade en blomma (efter DET HÄR mönstret) som hon sedan använde till ett jättefint kort.


Inuti kortet hade vi alla skrivit individuella födelsedagshälsningar till pappa/morfar/svärfar, och Carina hade också bifogat lite olika bilder med oss och pappa/morfar/svärfar.


Det märktes verkligen att han blev glad och uppskattade det!


Maten var jättegod och varierad nog för att alla vuxna och tonåringar skulle vara nöjda. Själv valde jag en smarrig räksallad.


Här är vi allihopa.


Det var en jättetrevlig dagsutflykt och att dessutom få chansen att umgås med pappa gjorde den extra speciell❤.

1 kommentar:

  1. Vad mysigt att fira din pappa på restaurang. Kortet är jättefint, vad kul att ni gjorde ett gemensamt där era olika talanger fick komma till sin rätt.
    Jag brukar också ofta välja just räksallad när jag äter ute, älskar räkor och det känns lyxigt att slippa skala dem själv :)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!