Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 8 augusti 2019

Rolig planering

Jag har länge funderat på att börja föra en sorts kalender/almanacka där jag skriver in kommande trevliga händelser/sportevenemang/virkprojekt mm mm. Som en planering av positiva saker i mitt liv som jag kan se fram emot. Jag har ibland känt att jag skulle behöva en extra påminnelse om det som är positivt i mitt liv.
Syrran har tidigare gett mig en jättefin handgjord bok som kan användas som en almanacka ('Planner' på engelska) och jag har också samlat på mig lite allmänna billiga klistermärken under en tid som skulle kunna fungera som hjälp och dekoration. Så idén har snurrat runt i huvudet ett bra tag...

Nu på slutet har jag börjat känna mig riktigt peppad till att komma igång med detta, speciellt eftersom min talangfulla syster har börjat måla och designa egna klistermärken!


De är verkligen superfina, och tanken är att hon så småningom ska komma igång och sälja dem, men än så länge får jag familjen vara smakråd och jag vi får äran att testa dem. Just nu har hon gjort två teman på klistermärkena - positivitet och virkning - och jag har fått några prov-ark.
Detta gjorde att jag idag bestämde mig för att nu kör jag igång med min positiva almanacka!
Så jag satte mig en stund och skrev in datum för resten av året och lade in några datum för virk-CALs och kommande sportevenemang.

Så här ser nästa vecka ut än så länge. Svarta/Vita är Brynäs
internmatch där Nicklas Bäckström ska vara med.

Tanken är att så fort jag får reda på något kul som ska hända - litet eller stort - framöver så skriver jag in det i min speciella almanacka så finns ALLT trevligt där. Under tiden jag höll på med det så fick jag idéer om vilka andra typer av klistermärken jag skulle kunna ha. Det är ju mycket mer inspirerande och roligare att dekorera med ett passande klistermärke än att bara skriva 'Diamond League'. Jag ska definitivt titta i min egen samling av julklistermärken så att jag kan märka upp julig saker i november och december, men jag drömde om fina klistermärken med t ex sport-tema.

Egentligen har jag bara tänkt skriva positiva saker, och tvätt-och städdagar är inte direkt positiva, men de dagarna blir alltid uppbokade så jag kände att de måste nog vara med i planeringen.
Jag visade syrran planeringen och nämnde idén om olika teman på klistermärkena, och lite senare skickade hon ett förslag på ett tvättdagsklistermärke...
😍😍😍Alltså, snacka om en UNDERBAR BILD!!!  Jag tjöt av skratt när jag såg den; så absolut PERFEKT! Solstrålen älskar ju att ligga i min tvätt när jag håller på och tvättar, och dessutom älskar han att bära omkring på saker... Och blicken är spot-on!!! Jag ler STORT bara jag ser den här bilden😀
Har jag sådana här fina klistermärken kommer det att vara ett rent nöje att planera in tvättdagarna framöver, det kan jag lova😂😍!
Det känns som om den här planeringen kommer att bli något bra och det hade nog inte hänt utan syrrans hjälp. Snacka om att jag har en underbar, snäll och väldigt talangfull syster❤! 
Och en söt tvätt-assistent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!