Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 16 augusti 2019

Trött dag

Idag har jag varit trött. Gårdagen blev en urladdning och idag har kroppen värkt och huvudet varit slut. Jag och hundarna har tagit det lugn hemma. Jag har börjat sticka på ett par vantar med jultema och flera färger men som vanligt får jag kämpa lite med mönstret mm, och till slut blev jag för trött och fortsatte virka på min filt istället. Numera känner jag mig mycket mer komfortabel med virkmönster, eftersom jag inte har stickat så mycket avancerade mönster de sista åren. Samtidigt är det ju kul att lära sig något nytt och se flerfärgsmönster växa fram. Men det kräver mycket koncentration och fingerfärdighet och då krävs det också en pigg hjärna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!