Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 1 oktober 2018

Vardagsliv

Idag gick vi ner till hundgården allihopa eftersom solen sken och Alfahanen har varit ok under helgen. Han måste ju också få chansen att strosa runt ute i lugn och ro och äta gräs och nosa runt. Han tog det lugnt så det gick bra; det finns alltid en liten oro att han ska trampa snett eller dylikt och göra illa sig...

Jag bakade blåbärsmuffins på eftermiddagen och nu på kvällen har jag stekt zucchinibiffar. Under tiden jag var i köket lyckades jag ta mig igenom disken också vilket känns riktigt skönt.

Jag har också konstaterat att jag behöver ta fram vinterkläderna. Det börjar bli riktigt kallt nu på kvällarna och jag börjar längta efter varmare kläder. Inne har jag nästan alltid på mig en kofta och sitter ofta med en filt över benen när jag virkar. Tyvärr måste jag in i klädkammaren och gräva fram lådorna med vinterkläder vilket är lite drygt, men jag kan snart inte skjuta på det längre.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!