Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 1 oktober 2018

Vardagsliv

Idag gick vi ner till hundgården allihopa eftersom solen sken och Alfahanen har varit ok under helgen. Han måste ju också få chansen att strosa runt ute i lugn och ro och äta gräs och nosa runt. Han tog det lugnt så det gick bra; det finns alltid en liten oro att han ska trampa snett eller dylikt och göra illa sig...

Jag bakade blåbärsmuffins på eftermiddagen och nu på kvällen har jag stekt zucchinibiffar. Under tiden jag var i köket lyckades jag ta mig igenom disken också vilket känns riktigt skönt.

Jag har också konstaterat att jag behöver ta fram vinterkläderna. Det börjar bli riktigt kallt nu på kvällarna och jag börjar längta efter varmare kläder. Inne har jag nästan alltid på mig en kofta och sitter ofta med en filt över benen när jag virkar. Tyvärr måste jag in i klädkammaren och gräva fram lådorna med vinterkläder vilket är lite drygt, men jag kan snart inte skjuta på det längre.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!