Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 31 oktober 2018

Underbar dag med finbesök!

För 10 år sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig att man kunde få riktigt fina vänner via 'bara' sociala medier. Och själv har jag aldrig varit en sådan person som omgett mig med en massa personer, utan jag har alltid varit nöjd med några få men riktigt goda vänner. Och så är det fortfarande.

Men tack vare sociala medier har jag också lärt känna jättefina människor som jag delar specifika intressen med. Jag har till exempel fått en riktigt fin vän i  MARIE som precis som jag älskar julen och har en helt underbar julblogg som heter MARIES STRÅLANDE JUL. Vi har dock aldrig träffats - men jag hoppas det blir av så småningom - utan hörs på telefon ibland och har kontakt via julbloggarna.

När jag började med den här bloggen så hittade jag också en annan fin HUNDBLOGG som följde en före detta gatuhund, Denniz, i hans nya liv i Sverige med hans matte Therése. Jag började kommentera hennes fina inlägg och bilder och sedan började vi maila varann och så småningom började vi också prata på telefonen ibland😊. Dock bor vi, precis som Marie och jag, långt ifrån varandra så vi har aldrig träffats under dessa år.

Men idag skedde det!

På vägen hem från en höstlovsresa kunde Therése och hennes dotter och deras numera TVÅ fina hundar Denniz och hans bror Gemini (läs mer om dem HÄR) stanna till en stund vid vår lilla ort😊.

Fina Gemini och Denniz på promenad i nya omgivningar!

Det var så OTROLIGT roligt att äntligen kunna träffa Therése och hennes fina dotter på riktigt och få chans att träffa hennes fina fyrbenta killar som det känns som om jag också känner eftersom jag följt dem sååå länge på sociala medier. De är dock två försiktiga herrar men jag fick deras tillåtelse att klappa dem lite grann i alla fall vilket kändes underbart❤.
Eftersom de alla hade suttit länge i bilen så gick vi ner till våran kära lilla hundgård en sväng så att alla fick sträcka på benen lite grann. Jag hade lämnat mina sötnosar hemma eftersom vi hade en sådan kort stund tillsammans och då kändes onödigt att försöka sammanföra alla hundarna.


Även om våran hundgård inte är världens vackraste just nu så verkade Denniz och Gemini godkänna den.


Jag fick möjlighet att ta lite fina foton för att föreviga den här speciella stunden.

Fina Gemini, Alva, Denniz och Therése❤


Therése har verkligen gjort ett otroligt jobb med dessa goa grabbar som växte upp i ett hundhänge i Rumänien och adopterades via HUNDHJÄLPEN. Speciellt har hon jobbat mycket med fina Denniz som är den mer försiktiga av de två bröderna och den hund hon har haft längst. Jag har förstått att det till exempel fanns en tid när han var rädd för att bli fotad med mobilkameran så jag försökte vara diskret och inte ta för lång tid på mig när jag fotade dem.

Sedan fick Denniz och Gemini vänta i deras bil en stund medan Therése och Alva följde med hem till mig och träffade min lilla flock. Jag var lite osäker på hur Kaxmörten skulle vara; det finns ju alltid en risk att han skäller ut människor han inte känner. Dock fick hundarna en jättefin påse med massor av gott hundgodis från Therése, så med hjälp av lite smaskiga go'bitar och Alvas och Therése hundvana så accepterade Kaxmörten dem ganska snabbt tack och lov😊.

Kortet taget av Therése 

Djurälskande Alva fick till och med hålla Kaxmörten i famnen en stund vilket nog var stort för de båda två😀.

Det var verkligen jättekul att ses, och det värmde mitt hjärta att Therése fick en chans att träffa min älskade Alfahane eftersom han är en sådan speciell hund. Dock glömde jag bort att ta några kort på mina hundar med våra eminenta gäster, men ibland har man bara så trevligt att man glömmer bort att ta kort...

Efter att jag hade vinkat adjö till våra underbara långväga gäster (som hade 5 timmars bilkörning framför sig) så fick mina hundar varsitt gott tuggis; det är ju ändå Solstrålens födelsedag idag!


Sedan dröjde det inte länge förrän vi alla låg utslagna på soffan efter våran härliga och händelserika dag!

Annie

3 kommentarer:

  1. Det var SÅ roligt att få träffa er - även att det blev en så kort stund! Pussa alla vovvarna på nosen från oss!

    SvaraRadera
  2. Åh vad trevligt att ni kunde träffas! Och vad fint du skriver <3 visst är det lite konstigt att man kan bli så nära vänner utan att träffas!

    SvaraRadera
  3. Vad kul att ni kunde träffas!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!