Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 26 oktober 2018

Ikväll...

...har jag inte alls haft någon lust att blogga. Trots att jag har haft en full dag (julbesök på IKEA, trevlig pratstund med syrran, tur till hundgård med hundar, lite julpyssel, långt telefonsamtal med god vän mm) så har jag inget behov av att sammanfatta den. Alfahanen har varit lite trött och stapplig efter turen till hundgården och Solstrålen verkar ha lite ont någonstans (som han får ibland) och Kaxmörten har varit kelsjuk.

Men jag vill bara gå och lägga mig nu och gå upp i morgon bitti och titta på STORSLALOM och känna att vintersäsongen är igång...ÄNTLIGEN! Och sedan titta på flera direktsända matcher från NHL-ishockeyn och julpyssla lite mer😊.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!