Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 30 oktober 2018

Syskonbus

Efter de senaste tre dagarnas underbara vita snöväder, så har det idag tyvärr blivit mer normalt oktoberväder (bortsett från den slaskiga, smältande snön då...). Det har öst ner regn från morgon till kväll och det har varit ett gräsligt väder helt enkelt. Stackars Kaxmörten - som avskyr regn lika mycket som jag - tycker det är hemskt att vara ute trots att han har på sig en skyddande jacka. Planen var en tur till hundgården men den planen fick vi ändra, så vi gjorde lite sökövningar inomhus och lekte lite...


Jag ber om ursäkt för det dåliga ljuset på videon, men det är så skumt inomhus på dagarna när jag inte har några lampor tända.

Jag och Solstrålen var också på filmdate hos Bästa T, och medan Solstrålen mumsade på godis så smaskade vi tvåbenta på vindruvor och saffransgifflar mm.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!