Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 29 oktober 2018

Att njuta av snön

Nu när jag ser tillbaka på gårdagen är det nästan som att Alfahanen inte fattade att det hade snöat och att det var hans favoritväder.
Vilket i och för sig inte skulle vara så konstigt för allting tar längre tid för honom nuförtiden och kräver mer eftertanke. När han äter till exempel, så kan han ta en tugga och sedan fundera en stund...för att sedan ta en tugga till...och så tänka lite...osv.
Men för att återgå till Alfahanen och snön, så idag när vi gick ut på  morgonen så tog det inte så lång tid förrän han låg och rullade sig i snön som han brukade när han var yngre. Jag lyckades filma en kort liten snutt...


Dessutom var han idag mer intresserad av att nosa i snön och glömde nästan helt bort att be mig om (dvs puttar med nosen på min hand) små godisbitar under promenaden.


Det värmde verkligen mitt hjärta idag att se honom tycka att det var mysigt med snön❤. Det har ju alltid varit hans favoritväder, precis som för hans matte😊.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!