Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 29 oktober 2018

Dax för min yngsta att börja skolan!

Idag har vi firat att Solstrålen fyller 7 år! Ja, egentligen fyller han på onsdag, men det passade bättre för syrran att fira idag så då gjorde vi det🎉🎈!

När Solstrålen var ung var han sjuk väldigt mycket och jag trodde ett tag att han inte skulle bli så här gammal så det känns helt otroligt att han nu har blivit hela SJU år! Egentligen märks det inte så mycket på honom att han har blivit så gammal; han drar fortfarande lika mycket i kopplet, och kan vara helt vild ibland och fara runt som den värsta tornadon.
Men samtidigt har han lugnat ner sig så pass mycket att vi kan träna allihopa tillsammans och han kan sitta och VÄNTA en stund, och det var jättelänge sedan som han kissade inne, och han KAN låta bli saker och ta det lugnt hemma medan jag tvättar eller går en stund till affären. Och med tanke på hur hyperaktiv han var som valp, och vilken skillnad det ändå har blivit så är jag nöjd med hans framsteg. Han kommer aldrig bli den perfekta hunden, men han är snäll och kärleksfull, och får mig alltid att skratta, och har världens mjukaste och gosigaste och varmaste öron du kan tänka dig... och det är det viktigaste för mig❤.

Mamma och Linnea kom på födelsedagskalaset...

…och det gjorde även Simon och syrran, samt Pontus och deras hundar.

Jag hade bakat chokladgrottor, chokladmuffins, chokladbollar (tonåringarna
gillar choklad!) och pavlova med hallon och blåbär och alla lät sig
väl smaka😊

Födelsedagsbarnet❤! Normalt sett så brukar jag även servera något gott
till alla hundar, men Shibas mage var i lite olag så vi fick skippa godsaker till
de fyrbenta. Fast jag tror nog de undrade varför de inte fick några egna godsaker..???.

Lite mys med födelsedagsbarnet❤!

Jag hade städat bort nästan alla hundbäddar så att det skulle bli lite mer rum för våra gäster,
men en dyna lämnade jag kvar. Och när hundarna började bli trötta av allt firande så klämde de ihop sig
på den för att vila.

Av 'mormor' hade Solstrålen och de andra två fått varsitt
litet paket med godis, så när kalaset var slut och vi var själva igen
så fick alla ivrigt öppna sina paket. 

Tänk att man kan ha så roligt med lite godis och en toarulle!
 Vi hade ett jättetrevligt kalas och jag är så glad att min fina tvåbenta familj förstår mitt behov av att fira mina fyrbenta sötnosar❤. Man får ju lite annorlunda perspektiv på livet och de varelser man delar livet med när man tyvärr inte har några barn och dessutom är ensamstående❤.

Annie

1 kommentar:

  1. Vilket underbart kalas du ordnade för dina nära och kära <3

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!