Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 11 februari 2018

Modevisning😀

Nu har jag stickat klart tröjan till Solstrålen och jag är så SJUKT nöjd!!! Den blev så himla snygg😀!
Jag har utgått från samma mönster som förut, men eftersom jag har sett hur det mönstret sitter på honom så gjorde jag vissa ändringar på mönstret allteftersom för att tröjan skulle passa perfekt.
Och det gjorde den...
Jag tycker han passar så bra i den här tröjan, men den är ganska figurstickad för att den ska sitta bra så jag har en känsla av att Solstrålen behöver vänja sig lite med den. Dock har den ingenting som spänner åt på hans kropp så jag tror inte att han kommer att ha något emot att ha tröjan på sig.


Och med tanke på att han är infektionskänslig och lätt blir sjuk så känns det bra att ha ett bra plagg till honom när han behöver hålla sig lite extra varm.
Tröjan stickade jag ju av ett garn som kommer från en tröja som jag stickade åt pappa för 30 år sedan, och jag har faktiskt ganska mycket garn kvar och jag är riktigt sugen på att sticka en likadan tröja till Kaxmörten. Tänk vad fina de skulle vara i likadana supersnygga, flätstickade tröjor😊!

Till mig själv har jag virkat en svensk OS-mössa som jag blev ganska nöjd med...


Man måste ju stötta alla våra svenska deltagare i vinter-OS💙💛💙💛💙.

Dessutom håller jag på att virka en härlig sommartopp...


....som jag längtar efter att ha på mig någon gång i sommar.

Allmänt sett försöker jag hitta andra saker att sticka och virka än grytlappar, kuddar och filtar. Tyvärr börjar ju jag och alla i min familj få nog av mina virkade alster med tema heminredning så då lär jag ju försöka hitta på något annat att göra😊.

Annie

3 kommentarer:

 1. Vad fin han blev i tröjan :)
  Hoppas att du hittar något mer virk/stickprojekt som du gillar!

  SvaraRadera
 2. Han blev jättefin i tröjan! Jag måste hitta nåt kul virkprojekt, har inget kul på gång nu.

  SvaraRadera
 3. Han är så sööööööt i tröjan! <3

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!