Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 27 februari 2018

Idag har jag känt en sådan förlamande trötthet; redan innan jag klev ur sängen på morgonen var jag trött... Jag skulle ha tvättat idag men jag sköt upp min tvätt-tid; fanns inte en chans att jag skulle orka släpa tvätt till och från tvättstugan.

Ute har det fortsatt att snöa, och med en stark vind och -10 grader så kändes det som SVINKALLA -20 grader ute! Till och med jag som älskar vintern och snön drog mig för att gå ut mer än några korta hundpromenader.

Nu ska jag ta ut hundarna en kort sväng och sedan är det sängdags. Ska bli sååå skönt!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!