Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 25 februari 2018

Snöigt motiv!


Det händer inte ofta, men någon enstaka gång kan jag bli riktigt nöjd med bilder som jag tar med mobilkameran. Den här bilden är en sådan gång.


Älskar hur man ser all snö som har fastnat på Solstrålen efter att han har farit runt i den djupa, fluffiga snön. Och nyfikenheten i hans blick när han står och spanar på något spännande!

På tal om snö så har det snöat mycket den här helgen och vi har nog 50 cm djup snö nu! Härligt tycker jag och hundarna😊.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!