Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 3 februari 2018

Vi njuter!

Åh vad jag njuter av våra vinterpromenader just nu😊. Allting är så mycket vackrare utomhus när det är täckt av ett vitt lager av fluffig bomull. Och det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är. Igår kväll var jag tvungen att gå ut en extra sväng för att ta lite foton på den magiskt vackra vintermiljön. Vart jag än tittade så var det vitt och fluffigt och så underbart vackert.
Jag är för övrigt inte den enda som njuter; Alfahanen lägger sig och rullar och vilar i den mjuka snön, Solstrålen skuttar runt i snön och nosar intensivt i varje snöhög medan Kaxmörten har fullt upp med att markera varenda snödriva och snöhög....

Bilder från igår kväll...

 Idag blev det ännu en promenad...


...till en snöig hundgård och med tanke på att det var minus 8 grader... 


...så hade Kaxmörten en jacka på sig för att hålla värmen.

På eftermiddagen kollade vi in alla höga snöhögar...


...och Solstrålen tyckte det var roligt att hoppa upp i dem!


Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!