Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 8 februari 2018

Återanvändning...

Som ni kanske har förstått vid det här laget så gillar jag att ha många olika handarbetsprojekt på gång samtidigt, och i förrgår började jag med ännu ett. En tröja till Solstrålen.
Nu när jag har sett att han faktiskt inte har något emot att ha tröja på sig på promenaden så vill jag sticka en som passar till just honom (och som inte är en för stor tröja till Kaxmörten...). Garnet jag använder kommer från en tröja som jag stickade till min pappa för drygt 30 år sedan. Häromdagen satt jag hos mamma och repade upp tröjan vilket kändes helt ok. Det är ju bättre att det blir en ny tröja som används än en gammal tröja som bara ligger i en låda i ett skåp.


Jag älskar det här tröjmönstret ( https://www.aretrunt.se/sticka-varmt-till-vovven/ ), dels för att tröjan sitter så bra på hunden (dvs åker inte av när hunden går....) OCH att det ingår lite flätstickning vilket är riktigt roligt😊.

Tänk om jag hade vetat när jag var tonåring att 30 år senare - efter att ha jobbat som aupair i London, pluggat på Stockholms universitet, flyttat till London, pluggat på universitet i London, jobbat som nanny, flyttat hem till Sverige och egen lägenhet, jobbat på förskola, skaffat hund, blivit sjukskriven och en massa andra saker... - skulle jag repa upp tröjan igen och använda garnet till att sticka en tröja till min tredje hund...!!! WOW, mycket kan hända på 30 år....!

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigare; jag har nämligen insett att det bästa sättet att se det mesta från OS är att vara vaken tidigt på morgonen (då tävlingarna pågår) och gå och lägga sig tidigt. Det är ju inte direkt min normala dygnsrytm men jag ska försöka eftersom jag inte vill missa en enda sekund av detta OS. Jag har dessutom alla 4 tv-kanalerna som sänder från OS så det finns extra mycket att titta på.

Jag ska försöka att blogga varje dag som vanligt, men vi får se hur det går med det...De närmaste veckorna framöver är det OS som gäller här i Våran Lilla Vrå😁!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!