Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 7 februari 2018

Jag fattar inte hur jag gjorde det...

...men jag lyckades faktiskt ta mig igenom all tvätt OCH dammsuga och torka golven!!! Jag var på väg att ge upp ett antal gånger under eftermiddagen och kvällen, men efter jag hade tagit en paus för att äta middag så lyckades jag skrapa ihop nog med energi för att städa det sista! Såå skönt!

Som vanligt var det bara jag som slet; hundarna tog det betydligt lugnare. Kaxmörten passade på att gräva ner sig ordentligt i den rena tvätten...


...medan Solstrålen och Alfahanen slappade bland kuddar och täcken på sängen.


Solstrålen är pigg igen men har fortfarande lite rosslig hals så vi fortsätter att ta det väldigt lugnt på dagarna, speciellt eftersom det är så kallt ute....

Imorgon har jag tänkt baka lite och lägga i frysen, men sedan är jag redo för OS! Jag längtar efter att stänga ute världen och bara grotta ner mig i ännu ett stort sportevenemang!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!