Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 10 februari 2018

Morgonpigg...?

Min plan att gå upp tidigt för att se det mesta av första OS-dagen fungerade riktigt bra! Jag vaknade 05.40 och gick då upp och ut med hundarna. Jag kan ju säga att hundarna var mycket mindre sugna på att kliva upp 'mitt i natten' än vad jag var, haha.

Jag blev trött några gånger under dagen men då var det bara att göra lite armhävningar och knapra på något gott så piggnade jag till igen...i alla fall tillräckligt för att hålla mig vaken och kunna fortsätta handarbeta medan jag följde sporten😊

Nu ska jag titta på Mellon och sedan blir det kort kvällspromenad med hundarna och läggdags. Jag räknar med att gå upp runt 05.30 imorgon också så att vi är installerade i tv-soffan för herrarnas skiathlon kl. 07.15.

Heja Liam!!!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!