Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 10 februari 2018

Morgonpigg...?

Min plan att gå upp tidigt för att se det mesta av första OS-dagen fungerade riktigt bra! Jag vaknade 05.40 och gick då upp och ut med hundarna. Jag kan ju säga att hundarna var mycket mindre sugna på att kliva upp 'mitt i natten' än vad jag var, haha.

Jag blev trött några gånger under dagen men då var det bara att göra lite armhävningar och knapra på något gott så piggnade jag till igen...i alla fall tillräckligt för att hålla mig vaken och kunna fortsätta handarbeta medan jag följde sporten😊

Nu ska jag titta på Mellon och sedan blir det kort kvällspromenad med hundarna och läggdags. Jag räknar med att gå upp runt 05.30 imorgon också så att vi är installerade i tv-soffan för herrarnas skiathlon kl. 07.15.

Heja Liam!!!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!