Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 17 februari 2018

Händer inte mycket...

Idag har jag inte något att skriva om; jag har bara fokuserat på att titta ikapp på alla sporter. Tyvärr har det väl inte gått så himla bra för dagens svenskar, förutom damernas längdlandslag som tog silver i stafetten.

Nu sitter jag och tittar på Melodifestivalen och håller tummarna för Martin Almgren; han har en sådan härlig energi och en fantastisk röst och låten var faktiskt helt ok också. Annars tycker jag att kvaliteten på låtarna i år inte har varit speciellt bra än så länge, och kan inte se någon speciell vinnarlåt. Blir det inte bättre än så här kommer det nog inte gå så bra för Sverige på Eurovision i år...

Annie

1 kommentar:

  1. Jag tycker inte heller det finns någon vinnarlåt ännu...

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!