Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 21 november 2016

Lekstund

Klockan är bara halv tio på kvällen men jag känner mig såå trött. Har kämpat med ångesten idag så jag antar att det är den som gör att hjärnan är så slut...
När jag idag hade som svårast att hantera mitt mående så satte jag mig ner på golvet och umgicks med hundarna. Alfahanen gjorde lite lydnadsövningar (Göm dig, Tass, Nos, Titta vänster, Titta höger, nicka mm). Kaxmörten sprang och hämtade en av sina pipleksaker som jag kastade iväg åt honom...och så gjorde vi också lite övningar:) Solstrålen låg och tuggade tuggben men lät mig gosa med honom också och gav mig även lite nospussar:)
Det var verkligen skönt att leka med dem och fokusera på deras kärlek och uppmärksamhet och glömma bort alla yttre förhållanden. Och efteråt kände jag mig lite lugnare i själen och hade samtidigt tankat positiv energi som gjorde det lättare att ta itu med resten av dagen.
Jag hade nog inte klarat av mitt liv om jag inte hade mina pälsklingar vid min sida varje dag.

Annie

1 kommentar:

  1. Det är otroligt så mycket man får av sina pälsklingar!! I alla lägen! <3

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!