Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 8 november 2016

Idag...

...har det fortsatt att snöa en del och det är så underbart att gå hundpromenaderna just nu:)

Jag har även fortsatt att pyssla idag och håller på att sy juliga överdrag till mina krukor i vardagsrumsfönstret. Jag är ju en sådan person som vill byta ut ALLA textilier mm till jul, men tyvärr har jag inte nog med röda ytterkrukor för att räcka till mina 8 orkidéer i vardagsrumsfönstret. Men så kom jag på att jag har jultyger som jag kan göra tygöverdrag med:) Nu har jag gjort 3 av 8 kruköverdra så jag får återkomma med bilder när jag har gjort alla 8:)Idag har jag dessutom dragit vinnarna till jullotteriet som syrran och jag anordnade på min julblogg. Det blev faktiskt mer deltagare än priser så det var ju positivt att så många ville vinna våra handgjorda julsaker:) Jag har definitivt fått mersmak så nu har jag ett år på mig att planera vad jag ska lotta ut nästa år!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!