Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 16 november 2016

Idag tänker jag på...

...min kära vän Bästa T som är på sjukhus och ska opereras imorgon. Det är en relativt vanlig rutinoperation, men det känns ändå jobbigt att tänka på vad hon måste gå igenom under morgondagen. På grund av vad jag själv har gått igenom och hur jag har mått så har jag utvecklat en form av sjukhusskräck så i hennes ställe vet jag inte hur jag skulle ha klarat det. Eller jo, jag vet. Jag skulle ha behövt min syster eller mamma bredvid mig hela vägen hela tiden under tiden på sjukhuset.

Som tur är har Bästa T inga sådana neuroser. Hon är sjuksköterska själv och har opererats tidigare så hon vet vad som gäller och hur allt fungerar. Men ändå är jag lite orolig och det kommer att vara skönt när hon är hemma igen och mår bra.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!