Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 16 november 2016

Idag tänker jag på...

...min kära vän Bästa T som är på sjukhus och ska opereras imorgon. Det är en relativt vanlig rutinoperation, men det känns ändå jobbigt att tänka på vad hon måste gå igenom under morgondagen. På grund av vad jag själv har gått igenom och hur jag har mått så har jag utvecklat en form av sjukhusskräck så i hennes ställe vet jag inte hur jag skulle ha klarat det. Eller jo, jag vet. Jag skulle ha behövt min syster eller mamma bredvid mig hela vägen hela tiden under tiden på sjukhuset.

Som tur är har Bästa T inga sådana neuroser. Hon är sjuksköterska själv och har opererats tidigare så hon vet vad som gäller och hur allt fungerar. Men ändå är jag lite orolig och det kommer att vara skönt när hon är hemma igen och mår bra.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!