Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 2 november 2016

SNÖÖÖÖÖ!!!

Idag väcktes vi av syrran som ringde och talade om att det var lite vitt ute:))) Tjihoo! säger i alla fall jag och Alfahanen, fast jag tror att de andra två också gillar snön; Solstrålen försöker alltid slicka i sig den, och Kaxmörten gillar att skutta i den.

Men tillbaka till morgonen. Vi gick till hundgården en sväng och som ni kan se så var det lite vita fläckar på marken...


...och Kaxmörten hade förstås sitt täcke på sig; han gillar inte att bli kall.


Alfahanen som älskar snö var förstås lika nöjd som jag var:)


Sedan var det snöblandad nederbörd under dagen ända fram till det blev mörkt, och då började snöa ordentligt. Vilket förstås innebar att jag och hundarna gick ut då; älskar att gå hundpromenader i snöfall! Precis när vi klev utanför dörren dök min systerson upp...så han hängde med oss en bit på vägen.

Jag försökte ta lite fler bilder men vädret var ganska kaotiskt och det blev ljusreflektioner mm, men ni får kanske en känsla för hur det var ute...


Självklart passade Alfahanen på att rulla i snön, och jag tyckte bara att det var bara så mysigt:)...och blåsigt....
Nu är det nollgradigt ute och ett mellanting mellan snö och slask, men det är i alla fall mestadels vitt på marken:) Enligt prognosen ska det komma mera snö till helgen...behöver jag säga att jag håller tummarna för att de har rätt...?!

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!