Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 18 november 2016

Dagens (eller veckans) skratt!

Jag bakar en hel del. Jag är nog relativt ok på att baka också. Visst misslyckas jag ibland...men mer ofta så gillar mina nära och kära det jag bakar.
Men jag är inte en sån som dekorerar mina bakverk utan jag satsar på smaken före utseende.

Idag testade jag ett nytt recept inför Adventsfikat. I receptet stod att man skulle spritsa ut kakorna. Jag spritsar INTE. Jag KLICKAR.
Men de spritsade kakorna såg så fina ut på bilden och jag har ju sett att många spritsar degar och bakverk. Och det verkar ju inte så svårt. Klart jag klarar av det. Så jag bestämde mig för att spritsa...


Jag kan ju helt klart konstatera att kakorna i receptet INTE såg ut så här...!


Jag kan också konstatera att jag INTE är redo för att söka till programmet Hela Sverige bakar. Om jag nu skulle vilja det. Domarna skulle svimma av fasa om de såg de här kakorna!
Och det där med spritsning...
Jag sade ju att det inte var min grej.
Men kakorna blev goda!

Annie

1 kommentar:

  1. Hahaha.. underbart!! Jag skulle inte få till snyggare spritsade kakor heller.. jag lovar!! Men huvudsaken är att de var goda!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!