Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 30 november 2016

Det känns som om...

...jag är lite ur fokus när det gäller den här bloggen just nu.... Det är så mycket annat som tar upp min tankeverksamhet och energi så att när det väl är tid att skriva något här så är huvudet tomt... Sedan lägger jag förstås en del bloggkrut på julbloggen just nu eftersom det bara är 24 dagar kvar till jul!

Idag har annars varit en sådan där dag när man försöker göra allt och ingenting. Jag har jobbat på att röja upp i köket efter Adventsfikat så att jag kan börja förbereda inför Lilla julafton med pappa och hans fru lördagen d. 17/12. Det är ju jag som fixar all julmat så det är en låååååång lista på saker som ska göras och förberedas. Idag har jag också hållit på med julklappar och tittat på världscupen i skidskytte som ÄNTLIGEN har dragit igång. Dessutom var jag och hundarna över en sväng till syrran för att gratulera min svåger på hans födelsedag.

Annie
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!