Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 14 november 2016

Seg start på veckan...

Idag har jag varit trött och lite illamående, vilket innebar att jag fick ta en tupplur tidig eftermiddag för att orka ställa mig i köket en stund senare på dagen. Men trots den sega starten på dagen så har jag nu bakat saffransskorpor, pepparnötter och saffransrulltårta...och gjort en pepparkaksdeg som jag ska baka ut imorgon.
Jag har dessutom börjat på ännu en julduk; jag saknar en röd duk på en vit hylla så det är bara att ta fram virknålen igen. Den här gången valde jag dock att virka med ett litet tjockare bomullsgarn så att duken blir klar snabbare...det finns ju så mycket annat jag vill hinna med också innan jul.
Tyvärr regnar det ute så snön kommer snart att vara borta...kan säga att det gör ont i hjärtat för en julälskare. Självklart kan jag inte låta bli att undra om vi kommer att få en vit jul i år...??? Jag har känt hela sommaren att det skulle bli en snöig vinter, och jag hoppas att min känsla kommer att stämma och att ny snö kommer att komma innan jul...

Annie

1 kommentar:

  1. Här har snön också smält bort under gårdagen och idag. För egen del tycker jag det känns okej. Jag kan gå och springa på ett friare sätt när det inte är isigt. Och Alva har fått åka pulka varje dag i över en vecka, så nu kan hon göra annat tills nästa snöperiod är här. Men visst önskar man snö till jul!! :)

    Förresten.. vi passerar nog dina hemtrakter den 22 eller 23 december.... Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!