Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 20 november 2016

Tacksam matte och underbara hundar!

Idag verkar det som Solstrålen börjar känna sig som sig själv igen!
Han viftar på svansen igen och han har tagit igen all tugg-tid som han har gått miste om de senaste dagarna! Jag håller tummarna för att han fortsätter att må bra, och jag blir tårögd när jag ser honom må bra igen...Såå skönt!
Han kan vara en krävande hund som hittar på bus, och drar i kopplet och kissar´inomhus när han inte kan hålla sig. Men framför allt är han min SOLSTRÅLE i livet som får mig att skratta när ingenting annat kan få mig att le. Han ger mig dessutom de mest underbara hundpussar du kan tänka dig...och han är så söt så jag bara smälter inombords.
 

Idag på morgonpromenaden hittade Alfahanen en snöhög som inte hade smält bort än...


Hans blick säger allt...varför ska all snö försvinna igen, matte?!

Annars har vi tittat på Vinterstudion...eller rättare sagt JAG har tittat på Vinterstudion medan Kaxmörten har legat och kurat under mina filtar...:)


Eller så har han legat och vilat mot mina ben och delat värmefilten med mig och mina fötter:)


Alfahanen vill också ligga i soffan ibland och då brukar han sätta sig och stirra på mig och vänta på att jag ska städa undan alla handarbeten mm så att han också kan få plats...


Och det gör jag ju så gärna.
Det är ju verkligen underbart rogivande att vara helt omringad av varma, gosiga sovande hundar i soffan!


Jag såg den här underbart söta tomtedräkten för hundar i reklamen från Dollar Store!


Tänk er alla mina tre hundar i varsin tomtedräkt...!!! Vad söta de skulle vara!
Men även om Alfahanen och Kaxmörten skulle stå ut med att ha en tomtedräkt på sig...vad gör man inte för knäppa Matte???... så skulle Solstrålen aldrig förlåta mig! Han avskyr allt sånt trams och vägrar att röra på sig om man försöker att sätta på honom något täcke...eller alternativ blir helt tokig och går runt och runt i cirklar för att allt han kan tänka på är det där hemska som matte har tvingat på honom.
Så nej, det blir nog inga tomtedräkter till hundarna...men tanken på det får mig att le STORT:D

Annie

1 kommentar:

  1. Jag ligger efter med läsandet och visste därför inte att Solstrålen varit dålig, men jag är SÅ glad att han mår bättre!!

    Tomtedräkter på hundarna? Det skulle ALDRIG funka hemma hos oss i alla fall! :)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!