Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 10 november 2016

Kämpigt

Idag har varit en riktigt tuff dag. Jag har haft ångest inombords hela dagen och en klump i magen som har varit närvarande hela tiden. Huvudvärken har kommit och gått och tålamodet har varit obefintligt - vilket tyvärr mina hundar har märkt...
Jag hade redan tvättstugan bokad så jag lyckades ta mig igenom den...och dammsuga...men de andra husliga sakerna jag hade tänkt göra idag får vänta till en annan dag. Det går inte att fokusera på något vettigt när ångesten är så närvarande.
Nu ska jag titta på mina engelska favoritdeckare och virka på några roliga projekt och försöka glömma bort verkligheten ett tag innan jag kryper till sängs och hoppas att morgondagen blir bättre.

 Bjuder på en bild på Solstrålen som tyckte den rena och nytumlade varma tvätten var en utmärkt sovplats...


Annie

1 kommentar:

  1. Åh, stackare! Nikki o jag hoppas du är piggare imorgon! Ja, Solstråle verkar trivas hur bra som helst i tvätten��. Vilka härliga namn du har på dina bästisar i världen. Stor kramtill er alla!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!