Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 28 november 2016

Dagen efter...

Så igår var mitt årliga Adventsfika och det var en supermysig dag:)
Cirka 20 familjemedlemmar och nära vänner dök upp under eftermiddagen och kvällen för att dricka glögg och njuta av julbakat! Jag hade tänkt att idag skriva ett längre blogginlägg med bilder om Adventsfikat, men jag håller fortfarande på att återhämta mig efter alla intryck och har bara legat på soffan och slappat så jag får skjuta på det tills imorgon. Förhoppningsvis fungerar hjärnan lite bättre då igen:)

Lugnet innan alla besökarna dök upp...:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!