Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 24 november 2016

Biskvier i långa rader....

Mandelkvarnen används flitigt i juletider här i Våran Lilla Vrå:)

I dag har jag fokuserat på Adventsfikats mest populära godsaker, minibiskvier! Själv äter jag dem inte men många nära och kära älskar dem så det blir många biskvier gjorda varje jul. Dock är det en ganska tidskrävande liten godbit och att göra över hundra stycken tar sin lilla stund. Jag är fortfarande inte riktigt klar utan ska doppa alla i choklad innan jag kan gå och lägga mig.

Dock tog jag en paus på eftermiddagen för att titta på en julfilm och vila benen. Som om det inte räcker med allt jag har för mig inför Adventsfikat, så är dessutom mensen på gång vilket innebär magvärk också....!

Nej, nu måste jag ta och doppa 120 biskvier i choklad innan jag kan gå kvällspromenaden med hundarna och krypa i säng.

Min favoritjullykta!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!