Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 25 november 2016

Vilorum

Idag har jag struvor och chokladbollar och glutenfria chokladkakor till Adventsfikat. Men jag har också tagit en paus på soffan inklusive en lite tupplur på eftermiddagen så jag känner mig inte alltför slutkörd.
Mina sötnosar har mest legat och vilat i sovrummet i skenet från den lilla julgranen och adventstjärnan OCH adventsljusstaken. (Ja, jag vet men man kan inte ha för mycket julig mysbelysning!)

Solstrålen

Alfahanen

Jag har inte alltid haft öppet in till mitt sovrum de senaste åren eftersom en viss liten Solstråle har haft en tendens att röja och riva ner saker som jag kanske inte har velat ska bli nedrivna...! Men nu börjar han bli så pass lugn att han brukar låta mina saker vara ifred - förutom sängen som är väldigt rolig att gräva i och krypa under täcken:) Vilket jag inte gillar så då får han en tillsägelse - som han kommer ihåg i några minuter... Men det märks att hundarna gillar att ligga i sovrummet och att det normalt sett ändå är en plats för vila även i Solstrålens deras värld.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!